Create, upload, and share
Find help to solve issues with creating, uploading, and sharing files and folders in Dropbox. Get support and advice from the Dropbox Community.
Подскажите, как обновить версию файла? Нажимаю на Журнал версий и ничего. Мне нужно обновить файл при этом что бы ссылка на файл не изменилась. Как это сделать ?
Hi @Sador, thanks for joining the Community!
Currently we don’t support Russian, however, I can reply in English to help out:
If you’re referring to keeping a shared link active, and need to update the file in question, there’s two ways of doing so:
If I’m misunderstanding anything, please let me know more!
---
Привет @Sador, спасибо за присоединение к Сообществу!
В настоящее время мы не поддерживаем русский язык, однако я могу ответить на английском, чтобы выручить:
Если вы имеете в виду сохранение активной ссылки общего доступа и вам необходимо обновить соответствующий файл, есть два способа сделать это:
Если на вашем компьютере установлено настольное приложение Dropbox, вы можете отредактировать файл из Explorer / Finder, а затем изменения синхронизируются, и общая ссылка останется.
Вы можете скачать файл с сайта, отредактировать его и повторно загрузить в то же место с тем же именем. Он перезапишет файл и сохранит историю версий, а также общую ссылку.
Если я что-то неправильно понимаю, пожалуйста, дайте мне знать больше!
Jay
Community Moderator @ Dropbox
dropbox.com/support
Did this post help you? If so, give it a Like below to let us know.
Need help with something else? Ask me a question!
Find Tips & Tricks Discover more ways to use Dropbox here!
Hi @Sador, thanks for joining the Community!
Currently we don’t support Russian, however, I can reply in English to help out:
If you’re referring to keeping a shared link active, and need to update the file in question, there’s two ways of doing so:
If I’m misunderstanding anything, please let me know more!
---
Привет @Sador, спасибо за присоединение к Сообществу!
В настоящее время мы не поддерживаем русский язык, однако я могу ответить на английском, чтобы выручить:
Если вы имеете в виду сохранение активной ссылки общего доступа и вам необходимо обновить соответствующий файл, есть два способа сделать это:
Если на вашем компьютере установлено настольное приложение Dropbox, вы можете отредактировать файл из Explorer / Finder, а затем изменения синхронизируются, и общая ссылка останется.
Вы можете скачать файл с сайта, отредактировать его и повторно загрузить в то же место с тем же именем. Он перезапишет файл и сохранит историю версий, а также общую ссылку.
Если я что-то неправильно понимаю, пожалуйста, дайте мне знать больше!
Jay
dropbox.com/support
Thanks It works!
No probs, glad I could help out today!
Jay
dropbox.com/support
The way we work is changing. Share and discover new ways to work smarter with Dropbox in our community.
Sound good? Let's get started.Hi there!
If you need more help you can view your support options (expected response time for a ticket is 24 hours), or contact us on Twitter or Facebook.
For more info on available support options, see this article.
If you found the answer to your question, please 'like' the post to say thanks to the user!